Espectacular

Es difícil de descriure amb paraules els cinc dies viscuts fent el camí de cavalls a Menorca. Cales, platges, senders i camins tots ells espectaculars, ens faltava temps per poder gaudir de tots els paratges que ens anavem trobant, potser hauríem d’haver fet el camí amb més etapes i tenir més temps per poder parar i gaudir d’aquesta illa.

Crec també que les dates escollides per fer la ruta han estat ben encertades, encara que vàrem tenir pluja en algunes etapes, també haig de dir, que les que va fer sol vàrem poder banyar-nos. La temperatura ambient entre 15 i 18º C es fantàstica per pedalar.

És una ruta per fer des de finals de setembre i fins finals de maig, que no faci molta calor.

La dificultat tècnica i exigent del camí fa que sigui una ruta no apte per a la gent que no li agradin el corriols tècnics i trialers, més d’un cop hauràs d’empènyer la bici. No per això deixeu de fer la ruta, llavors aconsello fer-la caminant.

Com no, agrair a la gent de camidecavalls360º, per fer-nos sentir la seva presència en tota la ruta, atendre els nostres dubtes i acompanyar-nos durant totes les etapes, companys… gràcies per tot.

Si sou amats de la natura, que us agrada la BTT, no podeu deixar de fer aquesta ruta, agafeu-la en calma no tingueu pressa ja que és una ruta que es fa amb la boca oberta.