Ranking

2021-05-08 Joan Llordella Prat

Total time
12:00:16

Modality
MTB

Date 2021-05-08
Start hour 07:01:51
Start point Ciutadella
Direction Clockwise
Supported Yes
Solo No
Gender Male
Coming from Catalunya
2021-05-08 Joan Llordella Prat
Aquesta ha estat la meva segona estada a Menorca, hi vaig estar fa 5 anys en plan vacances i ja vaig poder disfrutar d'alguns trams del Camí de Cavalls fent sortides matinals i on vaig poder conèixer alguns "locals" dels quals encara conservo l'amistat. Per tant ja tenia una idea de com seria el terreny que trobaria.

En aquesta ocasió el repte va sortir com tantes altres vegades amb una trucada del Pau Zamora amb 5 dies d'antelació. Per això no m'ho vaig poder pensar gaire, sincerament potser per fer aquest tipus d'animalades és el millor. I en no res ja estàvem camí de Menorca per fer un repte en majúscules, la Camí de Cavalls 360º.

Nosaltres vem decidir fer el repte junts i si algú tenia algun problema o impediment que l'altre pogués tirar. Sabíem que no era la manera més ràpida ja que acumules els problemes de dos riders, sempre vas al ritme del més lent i en aquest terreny tan tècnic no et pots beneficiar dels relleus. Però la veritat, a mi personalment em venia més de gust fer-ho acompanyat, i més amb el Pau que em fet moltes curses i reptes junts, i ara entre la pandèmia i que no competim tant, feia dies que no compartíem fatigues.

En arribar a l'illa la gent de Camí de Cavalls 360º ens va rebre super bé i ens van instal·lar en una casa que estàvem com reis, ens van explicar molt detalladament com era cada part del recorregut, els temps de pas i on tindríem assistència. També vem poder fer dues sortides veient el recorregut de la sortida i arribada, que eren els més complicats i pedregosos.

Començem el repte a les 7 del matí, sembla que el cos sap el que li espera i costa engegar el motor. Però bé, poc a poc anem agafant ritme i anem avançant km sortejant pedres. El nord és espectacular, les vistes i les platges són de somni, els desnivells són curts però molt exigents i seguits. Passem Mordor bé, es dur pero estàvem avisats, i ens costa arribar a Maó, tenim vent i la calor apreta. Després de Maó pensem que el vent ens ajudarà, però bé, no és ben bé així. Encarem el sud i als barrancs hi fa molta calor, els trams a peu on baixa la velocitat són un forn i sumat a les hores i cansament comencem a anar tocats. Els últims km sí que tenim vent a favor, però el mar de pedres ens torturen fins al final. Arribem a Ciutadella després de 12h de pedalar, patir i disfrutar!!!

Després d'acabar la Camí de Cavalls 360º només puc dir que és un repte espectacular tant tècnic com físic, una de les proves d'un dia més dures que he fet mai, i felicitar a tots els que han aconseguit acabar-la. També donar les gràcies als assistents que vàrem tenir, sempre al lloc acordat amb tot a punt. I als càmeres, per inmortalizar unes imatges tant especials.

Attempts

Modality Participant Time Start date and time Start point Direction
Loading...