Ranking

2021-03-14 Marc Casanova Solà

Total time
13:14:27

Modality
MTB

Date 2021-03-14
Start hour 06:00:12
Start point Ciutadella
Direction Clockwise
Supported Yes
Solo No
Gender Male
Coming from Catalunya
2021-03-14 Marc Casanova Solà
Completar un repte així amb un grup de 4 amics fanàtics de la BTT, sense caigudes ni avaries importants al llarg dels 186 km del recorregut, on les trialeres, senders i sobretot les pedres presents en pràcticament tot el camí, poden jugar males passades, pots dir que vam superar el repte i amb nota.

Encara amb ressaca de la volta, la satisfacció és indescriptible!!! Recordo el dia que ho parlàvem, coneixedors de la major part del recorregut, per haver-la realitzat a finals del 2018, en sentit antihorari i en 3 dies.

Quina bogeria..., voleu dir que completarem la volta..., hi ha moltes pedres eh... Tant se val, som-hi... El recorregut és espectacular tant paisatgísticament com per la tipologia de camí (majoritàriament senders tècnics, exigents i durs, tal com ens agrada). Així doncs vam posar “fil a l’agulla” i vam contactar amb l'equip de Camí de Cavalls 360°, que ja coneixíem de quan vam fer la volta per etapes i recordàvem el bon tracte que ens van donar, lo professionals que són i sobretot molt bona gent.

No van dubtar ni un moment en ajudar-nos a organitzar-ho tot i planificar-ho per poder dur a terme el repte. Gràcies a ells, ja formem part dels “bikers” que han completat la volta (fita a fita i porta a porta) seguint estrictament el GR 223 Camí de Cavalls.

Camí de Cavalls recorre tot el perímetre de l’illa, passant per les cales i llocs espectaculars. Tot i que aparentment sembli que Menorca presenta una orografia suau, les roques abruptes dificulten cada metre del recorregut (sobretot la zona nord-oest i sud-oest) i per tant si realitzes la volta NON-STOP no pots badar gaire, en primer lloc pel terreny tècnic que et fa estar concentrat en tot moment i en segon lloc perquè el temps passa i l’arribada s'endarrereix.

Per això, desprès d’haver realitzat la ruta de dues maneres diferents (non-stop i per etapes) recomano als “bikers” més experimentats que vulguin realitzar la volta NON-STOP, que us prepareu bé i així gaudireu del recorregut en tot moment. I en cas de no conèixer l’illa i voler fer turisme, realitzeu la ruta en 3 o més etapes parant, fent fotos, tastant la gastronomia de l’illa i visitant els llocs emblemàtics, on els professionals de Camí de Cavalls 360º de ben segur que us aconsellaran super bé.

Attempts

Modality Participant Time Start date and time Start point Direction
Loading...