Ranking

2012-07-07 Pedro Perelló Palliser

Total time
17:32:52

Modality
MTB

Date 2012-07-07
Start hour 16:00:19
Start point Maó
Direction Counter Clockwise
Supported Yes
Solo Yes
Gender Male
Coming from Menorca
2012-07-07 Pedro Perelló Palliser
2ª Non-Stop en poc més d’un mes, pensava que podria fer-la en menys de 17 hores però no ha pogut ser. Aquesta vegada també vaig sortir a les 4:00, però des cavespre. Com no podia ser d’altra manera en Pere Extrem es va encarregar de tot i va tenir dos ajudants: en Marcelo i en Pedro. Sa cosa va començar bé, no vaig tenir problemes per arribar fins Cala Tirant, excepte poder comprovar més que mai lo mal pensat que està es traçat d’es Camí de Cavalls en algunes zones: passar per ses escales de s'Arenal sobre les 18:00 en aquesta època és un disbarat! A partir d’aquí es sol ja no apretava i vaig poder comprovar lo ase que som quan vaig baixar ses escales de Cavalleria plenes de gent que anaven i venien disfrutant d’un dissabte preciós, i jo empenyent bici, brut i suat, per tota sa platja...

Anava fent sense pegues i cada vegada es sol era més avall. En un punt indeterminat entre Cala en Calderer i es Alocs (curiosament a on vaig trobar en Vicent a sa primera volta) es sol es va enfonsar dins la mar, una imatge digna de perdre uns minuts i aturar-me a contemplar. Vaig arribar a la Vall amb fosca negra per agafar forces i tornar partir. A ses Fontanelles vaig escoltar sa frase més coherent des dia (o nit) pronunciada per un fiet d’uns 9 anys: "trobes que són hores d’anar en velo per aquí?". Quanta raó tenia, i jo caparrut cap endavant... I anaven passant ses hores i es quilòmetres, a partir de Calespiques en Pere va començar a vogar amb jo, cosa que he d’agrair especialment en es moments que no tens molt clar si seguir o aturar a dormir allà on sigui. Vam aturar a Calan Bosch, on vaig aprofitar per fer un bany per espavilar-me. Sa costa sur estava plena de gent, uns dormint uns altres de festa, menys mal que està prohibit acampar...

A Sant Tomas vaig saber que no aconseguiria acabar en menys de 17 h. El que em va crear certs dubtes de seguir, però sa cara que em van posar en Marcelo i en Pedro quant vaig dir de retirar-me me va fer més por que el que em quedava. A partir d’aquí vam poder seguir sense llums.

As final vam arribar a Maó a les 9:33 desprès de 17 hores 33 minuts; tampoc ho he aconseguit aquesta vegada... I ara què? Idò a jeure, de moment s'han acabat ses bogeries!

Attempts

Modality Participant Time Start date and time Start point Direction
Loading...