Ranking

2010-06-05 Jaume Pons Pons

Total time
24:33:42

Modality
MTB

Date 2010-06-05
Start hour 05:08:14
Start point Ciutadella
Direction Clockwise
Supported Yes
Solo No
Gender Male
Coming from Menorca
2010-06-05 Jaume Pons Pons
A la primavera del 2010, amb el Camí de Cavalls acabat de senyalitzar en trams naturals, i encara pendent de senyalitzar en els trams urbans, uns quants amics ens vam proposar el repte de completar tot el recorregut en format Non-Stop. Encara no coneixíem molts dels trams del camí, ni tampoc no coneixíem algunes de les urbanitzacions que havíem de creuar, i que encara no estaven senyalitzades.

El repte era simplement aconseguir-ho, sense importar les hores que haguéssim de menester. Però a més ens feia il·lusió pensar que, si ho aconseguíem, seríem els primers a fer tot el Camí de Cavalls, seguint el traçat fitat, d'una sola tirada. Poc abans, uns amics van completar tota la volta, principalment pel Camí de Cavalls, però amb algunes variants molt més ràpides.

Havíem triat aquella data pensant en les hores de llum, però va ser un error. Va fer moltíssima calor i aquesta va ser la principal dificultat a què vam haver de fer front. A part, vam tenir algunes incidències: una coberta tallada poc després de Pregonda i vam haver d'esperar molt en dos punts d'assistència (Addaia i Llucalari).

Aquell any hi havia una plaga d'oruga peluda i vam fer bona part del recorregut amb orugues al damunt. Al principi les decantàvem, però al final ja no els hi fèiem cap cas.

Vam sortir en Tolo, en Joan i jo, tot i que només en Joan i jo vam arribar fins a Ciutadella. En Tolo va decidir retirar-se a l'alçada de la Cova des Pardals, quan hi faltava poc per completar la volta.

Attempts

Modality Participant Time Start date and time Start point Direction
Loading...