Rànquing

2022-04-15 Isaac Orfila Triay

Temps total
Invàlid

Modalitat
BTT

Data 2022-04-15
Hora d'inici 05:15:44
Punt d'inici Ciutadella
Sentit Horari
Amb assistència
En solitari
Gènere Masculí
Origen Espanya, Balears, Menorca
2022-04-15 Isaac Orfila Triay
Tot va començar amb un repte proposat i que he aconseguit acabar!
Vaig començar de ben prest, a les 5.15h, des de Ciutadella (antic port comercial) en direcció a sa Costa Nord. el primer tram del nord el vaig fer en solitari fins quasi arribar a binimel·la on es van afegir dos companys per acompanyar-me un bon tros. Allà, a Binimel·là, m'esperaven amb el meu primer avituallament, on vaig menjar un poc de sòlid, em vaig ben hidratar i vam carregar dels suplements necessaris. La següent aturada va ser a Addaia, on encara tenia un company que em donava suport. Quan vaig arribar al Port de Maó, m'esperava un altre company per realitzar un bon tros del Surt.
A Es Castell vaig dinar, que per cert, va ser el que em va donar forçes per continuar.
Quan vaig arribar a Son Bou encara anava molt animat i acompanyat, però el trajecte entre Son Bou i Cala Galdana, en solitari, em va passar factura i la humitat em va fer una mala passada. Vaig començar a tenir fred y el cansament va començar a aparèixer.
A Cala Galdana ja sols vaig poder beure un poc de líquid i un cafè doble ben calentet (ja eren les 20.00h i començava a fer-se fosc).
El darrer tram, de moltes pedres, se'm va fer llarg i lent. Quan vaig veure Ciutadella vaig veure que estava tot fet i que ho HAVIA ACONSEGUIT!
És una experiència molt dura i placentera a la vegada. Tot i que la volta es fa llarga en alguns moments i sembla que no podràs al final arribes a la teva meta!!!!

Intents

Modalitat Participant Temps Data i hora d'inici Punt d'inici Sentit
Carregant...