Rànquing

2021-05-18 Pol Morera Esclusa

Temps total
Invàlid

Modalitat
BTT

Data 2021-05-18
Hora d'inici 06:30:00
Punt d'inici Ciutadella
Sentit Horari
Amb assistència
En solitari No
Gènere Masculí
Origen Barcelona (Catalunya)
2021-05-18 Pol  Morera Esclusa
La idea de posar camí a fer la volta a Menorca, va sorgir durant el confinament ja que a falta de curses i amb més disponibilitat per poder-nos preparar millor físicament, volíem trobar un objectiu i un repte personal per superar-nos. No ho vam dubtar en camp moment i, després d’uns mesos de molt esforç i sacrifici vam posar peu el repte FKT (Non-Stop /Camí de Cavalls).

La nostra aventura va començar el dimarts dia 18 de Maig del 2021, sortint des del el Port de Ciutadella a les 6:30am i arribada a les 22:11pm. En total van ser 15 hores i 42 minuts de temps transcorregut en sentit horari.

Durant tot el recorregut, vàrem tenir la sort de comptar d'un bon amic Ciutadellenc que ens va estar assistint durant tot el trajecte ens els diferents punts d'avituallament i punts de control.
El repte en general ens ha servit en primer lloc d’aprenentatge tant per la gran quantitat d’hores invertides i compaginades amb estudis i treball. EN segon lloc també, d’experiència personal de superació ja que mai havíem fet una tirada tant llarga sobre la bicicleta. El nostre objectiu principal, era gaudir 100% per 100% del que més ens agrada fer, sense tenir present cap numero ni cap presa per arribar a una hora determinada. D’aquesta manera, ens va permetrà adorar cada tram, corba, esgraó, platja i cada pedra superada en un dia inoblidable de l’autèntic mountanbike, en una illa única.
Cal recalcar, que durant els 186 kilòmetres i haver obert més de 200 portes podem dir que no vàrem tenir cap problema mecànic sobre la bicicleta i que l’únic aspecte negatiu va ser que vam estar condicionats amb el “toc de queda” i per tant vam tenir de sortir a les 6 del mati de l’apartament, i sortir a les 6:30, del Port de Ciutadella. Aquesta mitja hora, ens va perjudicar negativament en l’últim tram de la prova, ja que anàvem veien com el sol anava caient i ens anàvem quedant sense llum i per tant l’ultima part del recorregut la vam acabar de fosc, però molt satisfets amb el resultat.

Per últim, volem recomanar a tots els apassionats del món del MTB que no s’ho pensin dues vegades i que vinguin a experimentar l’autentica sensació del Camí de Cavalls 360º Non-Stop.
Enllaços:
Strava: https://www.strava.com/activities/5321914671
Garmin Connect : https://connect.garmin.com/modern/activity/6804888149
Social Media: @cyclingfitbio

Intents

Modalitat Participant Temps Data i hora d'inici Punt d'inici Sentit
Carregant...