Rànquing

2011-05-28 Pere Tudurí

Temps total
16:17:42

Modalitat
BTT

Data 2011-05-28
Hora d'inici 04:58:09
Punt d'inici Maó
Sentit Antihorari
Amb assistència
En solitari
Gènere Masculí
Origen Menorca
2011-05-28 Pere Tudurí
Tot va comentar xerrant amb en Toni Bosch, em va explicar com va fer sa volta a Menorca, i vaig pensar "Això m'agradaria fer-ho".

Vaig cercar un company per aquesta aventura, però no el vaig tobar. Però com que vaig anar acumulant quilòmetres amb el que jo em pensava que era entrenar, em vaig donar compte que ho disfrutaria més sol. Però realment no estaria sol en cap moment, en Pericu m'acompanyaria en tots els avituallaments.

Arriba es moment de sortir i un parell de coneguts em volen acompanyar, però a sa primera pujada de Cala Mesquida no poden seguir es ritme. Sense donar-me compte arrib as Pont d'en Gil, molt abans del previst i sense rompre res. Duent s'alimentació súper controlada gràcies a en Pericu, que crec que aquell dia es va multiplicar perquè era omnipresent a tots es passos. Tenc sa moral a tope.

A Ciutadella vaig a dinar a ca'n Toni Bosch. Ell no m'esperava tan prest, encara no té es macarrons preparats, i mentre es fan es dóna compte del més greu, no té olives per sa picada, i se'n va as súper a comprar-ne. Com a bon convidat, vaig esperar i em vaig menjar es tiberi que em tenia preparat, i de postre, tarta de whisky. Però mentre ens la menjam, en Toni diu: "Això no té gust a res". I sense pensar-s'ho buida mig bòtil de whisky dins es tres plats. Ha estat molt divertit, però toca seguir pedalant. Tenc es ventre a punt de rebentar però ses cames segueixen funcionant. Però interromp sa rutina d'alimentació fins Cala Galdana. Això té conseqüències a partir de Cala en Porter. Comencen es tirons, i arrib a Binibèquer bastant just. I decidesc descansar una estona. Com que des de Cala Galdana he recuperat sa rutina d'alimentació, es descans fa que tot torni a puesto. Arrib a Punta Prima i vaig a tope, a més començ a trobar coneguts i amics que m'animen. Tenc sa moral a tope i ses cames no fallen. Arrib as port de Maó i m'acompanyen motos, inclòs un autobús 😯😯😯. El faig a quasi 40km/h. S'ha acabat i ha estat fantàsic. Culpa d'en Tiago ha resultat un esdeveniment mediàtic.

El millor no surt a sa premsa. A casa havien passat una mala temporada, i es respirava un ambient de tristor. Després d'això ma mare va créixer prop d'un pam, i mon pare va recuperar un poc de s'alegria que havia perdut es darrers mesos, i per jo això és lo millor d'aquesta història.

Intents

Modalitat Participant Temps Data i hora d'inici Punt d'inici Sentit
Carregant...