Ranking

2023-04-08 Adrià Rabionet Rabasseda

Total time
14:25:11

Modality
MTB

Date 2023-04-08
Start hour 06:12:56
Start point Ciutadella
Direction Clockwise
Supported Yes
Solo Yes
Gender Male
Coming from Girona
2023-04-08 Adrià Rabionet Rabasseda
Em van parlar de què es feia el repte de Camí de cavalls Non-stop i com em costa poc "liarme" ja vaig contactar amb ells per fer-la. Desconeixia el que m'esperava, per molt que la gent pugui dir que és molt dur o un infern fins que la fas no pots imaginar el que representa. La meva opinió seria que és un recorregut BRUTAL i exigent on cada km costa de guanyar però que al final et deixa una gran satisfeccio. Tambe afegir que vaig tenir diversos problemes com reventons, trencar cadena, quedar sense freno i una caiguda al km 130aprox on al primer moment pensava que no podria continuar, al seguir va anar millorant i vaig arribar al final del recorregut amb molt bones sensacions i encara amb bastant de gas per continuar. Moltes gràcies a tota l'organització de Camí de cavalls i... Tornaré a baixar el temps😝🔥

Attempts

Modality Participant Time Start date and time Start point Direction
Loading...