Ranking

2021-04-19 Sandra Jordà Pascó

Total time
15:01:46

Modality
MTB

Date 2021-04-19
Start hour 05:55:49
Start point Ciutadella
Direction Clockwise
Supported Yes
Solo Yes
Gender Female
Coming from Catalunya
2021-04-19 Sandra Jordà Pascó
El dilluns 19 d’abril vaig aconseguir completar el recorregut de 185 quilòmetres de distància i gairebé 3.300 metres de desnivell en un temps total de 15 hores 1 minut 46 segons. Vaig rebaixar en 36 minuts la millor marca femenina fins aleshores, que havia establert Ada Xinxó el passat 11 de març.

Abans havia fet un parell de dies a l’illa reconeixent alguns trams de la ruta. El vent, pluges i tempesta van fer posposar la volta fins al dilluns 19, l'últim dia que tenia previst fer a l'illa.

Durant tota la volta vaig registrant uns temps parcials gairebé idèntics als d’Ada Xinxó. Aquesta tendència es va mantenir durant pràcticament 140 quilòmetres, fins a la zona de Son Bou. El cronòmetre amb prou feines s’havia desviat tres minuts amunt o avall fins aleshores.

A partir d’aquell moment, no obstant, vaig incrementar el ritme, veient ja el final relativament a prop. Igualment, el fet que els dies d’abril s’allarguin més que els de març em va permetre fer fins al final amb llum solar, fet que em va permetre superar amb més seguretat aquesta secció de ferm irregular, formada per una plataforma de roca calcària erosionada i trencada.

Camí de Cavalls 360º Non-Stop és molt més dura del que podria semblar. Per molt que m’ho haguessin dit, no m’ho hagués imaginat. Aquí, mai agafes el ritme: quan no és per una barrera, és per una pedra o sinó perquè estàs cansada i ve un tros molt trencat. Si mires el mapa, no veus gaires desnivells, però a partir d’ara, a qui senti dir que Menorca és plana... No para de pujar i baixar! Sumar més de 3.000 metres de desnivell amb una alçada màxima de 127 metres té molta tela.

Igualment, a nivell psicològic també significa un desafiament important. Aquesta era la primera vegada que feia una cosa així. Un recorregut tan llarg només l’havia fet en el context d’una cursa i aquí he passat molt de temps sola. Mentalment, ha estat tot un repte.

Attempts

Modality Participant Time Start date and time Start point Direction
Loading...