Ranking

2021-03-14 Eloi Miquel Arcarons

Total time
13:14:27

Modality
MTB

Date 2021-03-14
Start hour 06:00:12
Start point Ciutadella
Direction Clockwise
Supported Yes
Solo No
Gender Male
Coming from Catalunya
2021-03-14 Eloi Miquel Arcarons
Quan t’aventures en un projecte com aquest saps que com més suport tinguis més fàcil ho tindràs per completar-lo. Per això vàrem decidir compartir els instants de patiment i felicitat amb 4 enamorats del BTT.

Ja sabíem que l’illa de Menorca tenia racons amagats de pur BTT però fins que no fas el recorregut complert no t’adones del paradís que pot arribar a ser pels amants de la bicicleta de muntanya.

Coneixedors en gran part del terreny i la seva tecnicitat vàrem valorar fer la volta a l’illa en el mínim temps possible. Així d’animats i esbojarrats som alhora. La motivació era alta però érem conscients que els avituallaments i el suport extern en determinats punts jugarien un paper important per culminar el projecte.

Camí de Cavalls 360º no va dubtar ni un segon a ajudar-nos i a organitzar-ho tot perquè poguéssim completar l’aventura. Gràcies a ells, el Camí de Cavalls 360º Non-Stop ja forma part de la vitrina de records.

Els 186 km del recorregut poden ser enganyosos. Tot i tenir una distància i desnivell que possiblement podriem aconseguir ràpidament en altres indrets, la orografia de l’illa complica la suma de cadascun dels quilòmetres i metres verticals per recórrer.

Trobem paisatges i terrenys molt variats. Des de zones de corriol transfronterer entre mar i costa, com senders interiors envoltats de vegetació però sempre envoltats de pedra. Les pedres fan acte de presència en tot el recorregut. Considerem que l’habilitat de sobrepassar cadascun dels obstacles rocosos sobre la bicicleta ajuda a reduir el temps final del repte. Sempre serem a temps de caminar i en moltes ocasions caldrà fer-ho però hem de ser conscients que són molts quilòmetres i com més metres puguem fer sobre la bicicleta millor.

El fet de compartir aquesta dificultat i bellesa visual entre més companys fa molt enriquidora l’experiència. Sempre aprens coses noves de cadascun d’ells i això completa una aventura inolvidable.

Valorem molt positivament l’experiència i recomanem als enamorats de la bicicleta de muntanya a endinsar-se en aquesta aventura.

Attempts

Modality Participant Time Start date and time Start point Direction
Loading...