CamelBak, patrocinador principal de l’Epic Camí de Cavalls 360º al 2018

Hi resten uns 70 dies perquè comenci la quarta edició de la nostra prova, que de cara al 2018 passa a denominar-se oficialment CamelBak Epic Camí de Cavalls 360º, gràcies al recolzament de la companyia líder en hidratació personal.

El patrocini de CamelBak significa un impuls molt valuós per a la carrera. Després de tres edicions exitoses, consideram que la carrera està més que consolidada, i l’important suport de CamelBak ens permetrà fer un pas més per créixer en qualitat sense perdre mai de vista l’esperit i el caràcter propi de la cursa.

Aquesta serà la principal novetat que la cursa presentarà de cara l’any que està a punt de començar. D’altra banda, es consoliden les dates del mes de març (2, 3 i 4 de març de 2018) i es manté el format que ha caracteritzat l’esdeveniment, definit amb el lema de „una illa, tres etapes, una aventura èpica“ .

Així idò, valors com el companyerisme gairebé convertit en familiaritat i un respecte per l’entorn que va més enllà de la sostenibilitat continuaran com a grans leit motifs de l’organització. També es mantenen col·laboracions ja tradicionals com les de Tugawear, Julbo, OK Rent a Car, Artiem o Karetta Expeditions. Properament s’anunciaran noves col·laboracions.

Les places limitades per participar s’estan cobrint a bon ritme des que es van obrir les inscripcions a finals del passat mes d’agost. En aquesta ocasió, de fet, el nombre d’inscrits és superior al que hi havia per aquestes dates en edicions anteriors. Els participants, que s’han d’inscriure per equips de dos integrants, poden optar per la categoria TrailRun (a peu), MountainBike (en BTT) o Experience (recorregut més curt).

Per la resta, el poble des Mercadal tornarà a ser l’epicentre de la prova i, com sempre, el recorregut de la CamelBak Epic Camí de Cavalls 360º 2018 es distribuirà en tres etapes en tres jornades consecutives. Al final de cada etapa, la família de la cursa es reunirà en el sopar i briefing, compartint anècdotes de la jornada i bon ambient. Cada etapa consta de tres recorreguts amb lleugeres diferències, dissenyats específicament per a cadascuna de les tres categories: TrailRun, MountainBike i Experience.