Rànquing

2022-05-19 Joan Campins Mayol

Temps total
14:08:39

Modalitat
BTT

Data 2022-05-19
Hora d'inici 06:28:04
Punt d'inici Maó
Sentit Antihorari
Amb assistència
En solitari
Gènere Masculí
Origen Mallorca
2022-05-19 Joan Campins Mayol
Aquesta és la primera vegada que intent i complet el Camí de Cavalls. Vàrem venir el juny del 2019 amb dos amics, per poc no el vàrem acabar, però tal vegada no érem molt estrictes en seguir el traçat exacte, tot s'ha de dir.

Havia completat els casi 100 kilòmetres del Nord en 3 ocasions, dues en modalitat Trail Running i una amb BTT, per tant, tenia una mínima idea del que m'esperava; el Sud desconeixia el tram de Ciutadella fins Son Saura, mai l'havia completat, la resta sí.

Aquest cop vaig sortir de Maó el 19 de maig a les 6:28 hores del matí, sentit antihorari. L'objectiu era baixar o entrar en 14 hores, però amb la premissa de gaudir el màxim del camí.

De el primer no ho vaig aconseguir per poc, de el segon ho vaig fer fins que la calor m'ho va permetre, doncs vaig anar més de 6 hores amb temperatures superiors als 30° i amb una màxima de 36° segons les meves dades registrades. No és excusa, sabia que justs un dia abans donaven una onada de calor, però jo ja ho tenia planificat tot per aquell dia. Dient això, no importa confirmar que el meu cos no s'adapta ni tolera aquestes condicions.

La estratègia no era una altra que gaudir del camí i d'anar a ritmes més baixos a les zones fortes o baixar de la bicicleta en trams durs de pujada encara que em morís de ganes provar-ho, i així guardar forces.

En quant al recorregut, només puc corroborar el que han dit els que l'han feta, un no es pot fer la idea de la duresa del Camí de Cavalls fins que no la fa. Ni el quilometratge, ni el desnivell, ni cap paràmetre pot donar la idea de l'exigent que és el recorregut, l'has de viure.

El tema d'avituallaments, ho vaig fer de manera una mica improvisada el dia abans amb la meva parella, teníem planificat 5 avituallaments, el primer a Fornells (km 45), el segon a Cala Morell (km 76), el tercer a Cala Santandria (km 100), el quart a Cala Galdana (km 128) i el quint a Binisafúller (km 165). Finalment, em va esperar a un punt més en la part final, suposo que perquè no em veia bé, ho vaig passar malament els darrers 30 kilòmetres, els que em seguien i coneixen el camí, deien que ja estava fet, però era jo el que estava cuit. Plorades a part, valorant-ho en fred, vaig gaudir-ho! Ho recomano moltíssim!

Donar les gràcies a na Margalida, sense ella n'hi hauria partit i en el moment igual ni l'acabo.
Gràcies a la família i als meus amics per seguir-me, aquí i en tot!
Al Sr. Maymó per preocupar-se per jo i fer-ho tan fàcil tot.
Gràcies a Camí de Cavalls 360º per aquesta iniciativa i aprofito per donar l'enhorabona a tots/es els que han fet el camí.

Tornarem!
Joan.

Intents

Modalitat Participant Temps Data i hora d'inici Punt d'inici Sentit
Carregant...