Ránking

2021-03-14 Adrià Noguera Soldevila

Tiempo total
13:14:27

Modalidad
BTT

Fecha 2021-03-14
Hora de inicio 06:00:12
Punto de inicio Ciutadella
Sentido Horario
Con asistencia
En solitario No
Género Masculino
Origen Catalunya
2021-03-14 Adrià Noguera Soldevila
La nostra aventura de fer la volta a Menorca, o el que seria el oficialment el CAMÍ DE CAVALLS 360° NON STOP en BTT, podríem batejar-lo entre nosaltres com a:

"El repte del Covid-19"

Ja que la idea va sorgir mentre estàvem tots confinats, mossegant-nos les ungles i escabellant-nos dins de casa nostra sense poder gaudir del que més feliços ens fa i més ens estimem. La natura, l'aire lliure, la tranquil·litat, els amics, la bicicleta (en especial la de muntanya) i moltes altres coses que d'un dia per l'altre ens van prohibir.

Menorca és un indret "màgic i especial", cosa que gairebé tothom sap o n'ha sentit a parlar.
Però nosaltres podem dir molt més que això, i ens emportem gravades a les nostres retines una aventura, unes imatges i uns records especials que ja mai oblidarem. S'ha fet esperar però ha valgut la pena.

Una de les claus de l'èxit ha estat en poder comptar amb el suport absolut de l'equip de Camí de Cavalls 360°. Des del moment en què es van assabentar del nostre repte, van començar a moure fils perquè no ens faltés de res i així ha estat (logística pre-viatge, transport, allotjament, seguiment, avituallaments, assistència mecànica, etc).

MOLTES GRÀCIES DE NOU!

El diumenge a les 6 a.m. estàvem llestos pel tret de sortida a Ciutadella.

Vam començar de fosc i amb llums per tenir tot el dia per davant, amb molta energia i il·lusió a la vegada.

De seguida ens vam endinsar en el primer "mar de pedres" direcció Punta Nati, la son ens va passar ben ràpid i els ulls se'ns van obrir com finestrals.
Només acabava de començar un dia que seria llarg i molt especial.

El terreny de Menorca és ideal per fer el tipus de mountainbike que a nosaltres ens agrada, és tècnic, dur i exigent, d'aquells que no et regala cap metre i els km costen de que saltin.

A la vegada et demana una "concentració/distracció" màxima, i això jo dic que no et deixa assimilar ni pensar en la fatiga al llarg del dia, és tan divertit i distret que no penses en res més que saltar pedres, esquivar pedres, pujar pedres, baixar pedres, en definitiva sempre pedres per tot arreu! Jajaja

Cal dir que no tothom pot disfrutar aquest recorregut o terreny, cal un cert nivell de tècnica i una certa preparació tant si es vol fer NON STOP, en 2, 3, 4, 5, 6... etapes.

El terreny és dur sigui quina sigui la modalitat, però s'ha de fer mínim una vegada a la vida.

Creieu-me!

Poder conèixer tots i cadascun dels racons més salvatges de la illa és fascinant, totes les cales i platges paradisíaques, cosa que és impossible si només hi vas de vacances i vas a "4 caletes".
Un altre plus afegit és que pots disfrutar de l'illa fora de les massificacions de gent que hi ha a l'estiu.
Veure les cales i platges buides amb aquella aigua cristal·lina és de postal.

L'experiència entre nosaltres la valorem molt positivament i d'un gran èxit en general.
Sempre t'enriqueixen en tots els sentits aquestes aventures.

Tothom que vulgui disfrutar d'un o diversos dies de BTT DEL BO que no ho dubti, a Menorca ho podrà fer!

Salut i km de pedres!

Intentos

Modalidad Participante Tiempo Fecha y hora de inicio Punto de inicio Sentido
Cargando...