Ránking

2021-03-11 Ada Xinxó Morera

Tiempo total
15:38:30

Modalidad
BTT

Fecha 2021-03-11
Hora de inicio 06:02:20
Punto de inicio Ciutadella
Sentido Horario
Con asistencia
En solitario
Género Femenino
Origen Catalunya
2021-03-11 Ada Xinxó Morera
Completar la Camí de Cavalls 360º Non-Stop i en solitari marcant el FKT femení en 15:40 ha estat per mi molt gratificant. Més encara venint del moment de pandèmia que venim. Haver tingut el luxe de recórrer l'illa fita a fita, m'ha permès sentir l'essència de Menorca, viure moments únics damunt la BTT, moments preciosos i moments durs perquè l'illa és encantadora i alhora esquerpa amb el seu terreny pedregós i cantellut.

Veure sortir el sol tot esquivant pedres i ovelles a punta Nati, superar la temptació de banyar-me en les innumerables cales i platges que he resseguit, recuperar les forces després d'haver de carregar la bici a la zona de Cala en Calderer, obrir mil i una portes menorquines totes iguals però cap d'idèntica i lluitar pedra a pedra la costa sud-oest ja de negra nit sentint l'aigua a la pell però sense veure-la. Són només uns quants dels records que m'emporto d'aquesta gran aventura.

I culminar la volta a l'illa, tocar de nou Ciutadella i compartir l'alegria d'haver assolit el repte amb els amics de Camí de Cavalls 360º que m'ho han proposat i que ho han fet possible. Gràcies!

Intentos

Modalidad Participante Tiempo Fecha y hora de inicio Punto de inicio Sentido
Cargando...