Ránking

2021-03-10 Ismael Ventura Sánchez

Tiempo total
10:55:08

Modalidad
BTT

Fecha 2021-03-10
Hora de inicio 06:47:51
Punto de inicio Ciutadella
Sentido Horario
Con asistencia
En solitario
Género Masculino
Origen Catalunya
2021-03-10 Ismael Ventura Sánchez
Vaig sortir de Ciutadella el dimecres 10 de març cap a les 6:48 hores del matí. Em vaig enfrontar al recorregut en sentit horari i vaig tornar a Ciutadella a les 17:43 hores de la tarda. Em vaig trobar bé físicament i em vaig poder dosificar per resistir un recorregut del qual ja coneixia diversos trams.

Els números no reflecteixen per a res la duresa real d’aquest recorregut: el seu terreny de sender inacabable i el més pedregós que he fet mai. El temps realitzat va millorar les meves pròpies expectatives, tot i haver estat conservador en les baixades per evitar avaries.

Intentos

Modalidad Participante Tiempo Fecha y hora de inicio Punto de inicio Sentido
Cargando...