Ránking

2012-06-02 Pedro Perelló Palliser

Tiempo total
18:04:44

Modalidad
BTT

Fecha 2012-06-02
Hora de inicio 03:00:23
Punto de inicio Maó
Sentido Anti-horario
Con asistencia
En solitario
Género Masculino
Origen Menorca
2012-06-02 Pedro Perelló Palliser
Toquen a sa porta, són les 3:35, jo encara vaig en pilotes i en Pere Extrem ja es aquí! Ell només ha dormit 2 hores i està més nerviós que jo. Carregam sa furgo i cap a sa sortida, davant Ciclos Tramuntana. Açò pinta bé, estic molt motivat i molt ben acompanyat.

Les 4:00, hora de partir. Agaf carretera cap a sa Mesquida. Comencen es primers problemes: he de travessar es paradís de ses aranyes, els tenc fòbia, per jo és com si fos un camp de mines. De Binillautí fins as Grau era ple per tot; agaf es llum i en tost d’enfocar enterra el pos per amunt per poder-les anar llevant, açò fa que vagi molt lent en aquest tram, o almenys és el que jo em pensava.

Son les 6:10, es sol es comença a despertar per damunt s’Arenal d’en Castell, que petitó que és i que cabronet que arribarà a ser quan sigui gros! Pujada de Cala Barril, més aranyes, ara ja ni m'atur, seguesc empenguent bici per amunt i elles penjant des manillar; crec que ja els he perdut sa fòbia... Estic pujant una costa entre Cala Calderer i es Alocs, cap baix, concentrat, i de cop sent una veu: “sonríe al pajarito”, me cag en tot quin "susto", és en Vicent, quina doble sorpresa: primer per sa seva presència allà enmig i segona, perquè ara se que d’allà fins es Alocs es camí estarà net d’aranyes i podré fer ses baixades as meu ritme.

La Vall, segon avituallament, en Jaume m’agafa sa bici, l’engrassa i repassa que tot vagi bé. En Pere em dona es panet desembolicat i posa aigu as camel, seguidament envien foto i hora d’arribada e en Tiago, em tracten com si fos un “pro”. Em diuen que he avançat una hora, no m'ho puc creure. Es sol comença apretar, he d'anar més a poc a poc i beure més, però de Punta Nati a Calas Piques not que algo no va bé, no em basta anar més a poc a poc, he de caminar molt més del previst, no em passa s’aigua, ni ses barretes, res... no funcion.

Arrib a Ciutadella fet pols. Tercer avituallament, no m'entra res, em sec a un banc, senten un fabiol... ja som prop de Sant Joan, m'adorm. Unes campanades sonen i ressonen, què passa? Fa mitja hora que dorms! Em sent recuperat, menj un poc i bec. Torn tenir ganes de vogar i s’horari comença a perdre importància.

Comença es meu tram infernal, de Son Xoriguer fins Cala Galdana sa cosa empitjora per moments. Estic acabat, només vull arribar a Cala Galdana per poder agafar cotxo i partir a casa. Quart avituallament, ho vull deixar córrer, però m'animen a seguir, resulta que per Facebook arriben tot tipus de comentaris d’amics que estan pendents de sa meva bogeria.

En Pere i en Jaume es comencen a preocupar, no se'n fien un pèl de jo, avisen en Tiago que vengui a sortir camí, em lleven pes de sa motxilla, fins i tot em lleven sa meva estimada cámara de fer fotos! (cab...) Es sol ja no es tant fort, poc a poc me not que torn anar bé.

Cinquè avituallament , ja no som persona, estic rodat d’amics que m’animen a seguir. Pròxima aturada Binibèquer. Em trob gent pertot. Què passa? Aquests cabrits s’han organitzat per no deixar-me aturar!

Sisè avituallament, sorpresa! Apareix sa família completa quant més falta me feia, sa meva dona na Sonia i es meus dos fills n'Irene i en Pere. Me duen ben escortat i van obrint i tancant portells. Jo només he de vogar, he d'arribar, és igual s'hora però no em pens aturar! Sa lluna és quasi plena, sa Cala Sant Esteve està preciosa, açò s’acaba...

Són les 22:04, torn a ser as punt de partida, sembla que açò s’ha acabat. No tenc massa clar què ha passat, quan he partit era fosc i ara torna a ser fosc, realment ho he fet? M'assec en un banc i em mir, suat i brut com un porcellet, tenc es cap emboirat, masses emocions en un dia. Quin era es propòsit? Fer es camí de cavalls tot sol i d’una tirada en 17 hores. As final han estat 18 h i 4 minuts. Decepcionat? Es pot esta decepcionat quan veus tanta gent que t’anima, que t’ajuda, que t’estima?

Intentos

Modalidad Participante Tiempo Fecha y hora de inicio Punto de inicio Sentido
Cargando...