El proper període d’inscripcions per a l’edició 2019 s’obrirà el dilluns 4 de juny a les 9:00.

La inscripció només es considerarà vàlida quan s’hagi efectuat el pagament corresponent, s’hagin comprovat les dades dels dos membres de l’equip i el compliment de totes les condicions indicades en el reglament.

En cas d’anul·lació, es podrà recuperar el 80% si es produeix com a tard el 31 de desembre, o bé el 50% de si és entre l’1 de gener i el 14 de febrer. A partir de 15 de febrer es pedrà el total de l’import abonat. En el cas que l’anul·lació afecti només a un dels membres de l’equip, la plaça vacant quedarà reservada fins al 14 de febrer perquè una altra persona es pugui inscriure en el mateix equip. Aquesta política de cancel·lació s’aplicarà estrictament.

L’Assegurança d’anul·lació s’ha de sol·licitar per email a [email protected] en un termini màxim de 24 hores després de completar la inscripció. L’assegurança permet recuperar l’import íntegre de la inscripció -excepte un cost de gestió de 30 € per participant- en cas d’anul·lar per una causa justificada fins al dia abans de l’inici de la cursa.

Les persones que vulguin fer una inscripció individual provisional (pendent de completar el company d’equip), ho han de sol·licitar per correu electrònic a [email protected]