MountainBike Epic 360º

 

El període actual d’inscripcions, amb un 10% de descompte, està limitat fins a l’equip inscrit núm. 40 de la modalitat MountainBike Epic 360º

Preu actual: 219 € 199 € per persona

La inscripció només es considerarà vàlida quan s’hagi efectuat el pagament corresponent, s’hagin comprovat les dades dels dos membres de l’equip i el compliment de totes les condicions indicades en el reglament.

En cas d’anul·lació, es podrà recuperar el 80% si es produeix com a tard el 31 de desembre, o bé el 50% de si és entre l’1 de gener i el 14 de febrer. A partir de 15 de febrer es pedrà el total de l’import abonat. En el cas que l’anul·lació afecti només a un dels membres de l’equip, la plaça vacant quedarà reservada fins al 14 de febrer perquè una altra persona es pugui inscriure en el mateix equip. Aquesta política de cancel·lació s’aplicarà estrictament.

L’Assegurança d’anul·lació s’ha de sol·licitar per email a [email protected] en un termini màxim de 24 hores després de completar la inscripció. L’assegurança permet recuperar l’import íntegre de la inscripció -excepte un cost de gestió de 30 € per participant- en cas d’anul·lar per una causa justificada fins al dia abans de l’inici de la cursa.

Les persones que vulguin fer una inscripció individual provisional (pendent de completar el company d’equip), ho han de sol·licitar per correu electrònic a [email protected]

Equip 1

Reinicia les dades del formulari
Inscripció 219.00 € 199.00 € per persona
* Descompte vàlid fins a l'equip núm. 40 de la modalitat MountainBike Epic 360º

Inclòs

Dret de participació
Race book
Mallot commemoratiu
Assistència mèdica
Punts d'avituallament
Bike park
Punt de neteja de bici a final d'etapa
Tres nits de pernoctació -7, 8 i 9 de març- en espai col·lectiu (s'haurà de reservar afegint l'extra corresponent)

Informació de l'equip

Informació de l'equip

Participant 1 2

Participant 2 3

Participant 1
-
Subtotal
Participant 2
-
Subtotal
Total