Transport i extres

L’organització de l’Epic Camí de Cavalls 360º posa a disposició dels participants el transport i els serveis extres necessaris per poder fer la prova.

Tots els extres es podran contractar en el moment de fer la inscripció, o bé més endavant des de l’espai privat El meu equip. De totes maneres, tingueu en compte que alguns dels serveis estan subjectes a disponibilitat, pel que es recomana contractar-los com més aviat millor.

Pel que fa al PREU dels diferents serveis, es pot consultar a través del formulari d’inscripció.

Transfers a l’inici de les tres etapes

Els trasllats es faran cada matí amb origen as Mercadal (punt neuràlgic de la cursa) i amb destinació als diferents punts d’inici de les etapes, segons la modalitat de què es tracti.

No es realizaran aturades en el trajecte ni hi haurà trasllats des de cap altre punt de l’illa.

Tampoc no hi haurà cap tipus de trasllat a final de les etapes, a excepció del trasllat des des Migjorn Gran as Mercadal al final de la 1a etapa per a les modalitats TrailRun Epic 360º i Experience 360º (i que ja està inclòs en la inscripció).

Transfers d’aeroport

Es realitzaran durant el dijous 1 i el diumenge 4 (amb parada al centre de Maó si es demana al conductor). Els horaris i la freqüència dels trasllats es fixaran en funció de l’horari d’arribada dels participants i / o acompanyants, sempre que en una franja horària determinada hi hagi un mínim de 8 persones que hagin contractat el servei. Si no hi ha un mínim de 8 persones, es comunicarà amb antelació i s’oferirà la possibilitat de recuperar l’import corresponent. Els transfers dels acompanyants hauran de ser contractats per separat, un cop feta la inscripció, enviant un correu electrònic a [email protected] abans del 8 de febrer.

Els participants que viatgin a l’avió amb la bici, han de sol·licitar el trasllat de la bici des de l’aeroport as Mercadal enviant un email a [email protected] abans del 8 de febrer.

Trasllat de bicis a l’inici d’etapa

Els participants que ho desitgin poden contractar en el moment de la inscripció el servei de trasllat de la bici des Mercadal fins al punt d’inici de cada etapa.

No es realitzarà cap tipus de trasllat a final de les etapes.

Esmorzar i/o sopar

Tots els participants, inclosos els allotjats al poliesportiu, podran contractar l’esmorzar i el sopar a l’Hostal Restaurant Jeni.

Asistència mecànica

Servei d’assistència mecànica de bicis al final de la primera i de la segona etapa. El servei no inclou el possible cost de recanvis.

No se garanteix la disponibilitat del servei per als que no el contractin abans del 8 de febrer.

Servei de fisioteràpia i podologia

El servei estarà disponible a final de les tres etapes, i no es garanteix la disponibilitat del servei per als que no el contractin abans del 8 de febrer.

Enviament i lloguer de bicis

Els participants de la modalitat MountainBike Epic 360º que viatgin a Menorca tenen diverses opcions per a traslladar la bici a l’illa:

Viatjar en vaixell

Els que viatgin en vaixell ho tindran molt fàcil, ja que no s’acostuma a cobrar cap recàrrec per viatjar amb bici i no és necessari desmuntar-la per entrar-la a la bodega del vaixell.

Lloguer de bicis

Encara que en una cursa d’aquestes característiques la millor opció és anar amb la pròpia bici, el lloguer és sens dubte l’opció més senzilla per als que no viatgin en vaixell. L’opció recomanada és la botiga Tot Velo.

Enviament de bicis

La botiga Tot Velo també ofereix un servei d’enviament de bicis especial i a un preu molt ajustat. Inclou el cost de l’enviament, així com també la recepció i el muntatge de la bici abans de la cursa, i el desmuntatge, embalatge i enviament després de la cursa.

Viatjar en avió

Cada companyia té les seves condicions especials per a viatjar amb bici, encara que generalment obliguen a desmuntar i embalar la bici, a més de cobrar un recàrrec per poder-la facturar a l’avió (variable segons la companyia de què es tracti).

Assegurança d’accidents

Tots els participants estan obligats a disposar d’una assegurança d’accidents federativa que cobreixi la realització d’una prova d’aquestes característiques. En cas de no disposar-ne, s’haurà de contractar l’extra “Assegurança d’accidents” en el moment de realitzar la inscripció.