Pernoctació

Els participants tenen dues opcions de pernoctació al poble des Mercadal, centre neuràlgic de la cursa.

 

Pernoctació en el poliesportiu municipal


L’organització habilitarà un espai públic de pernoctació al poliesportiu municipal des Mercadal. Els participants podran pernoctar al pis de la pista, i per a açò es recomana l’ús de màrfega, matalàs inflable o similar.

A més, s’ha de tenir en compte que les condicions meteorològiques a principis de març poden ser d’estricte hivern, de manera que es recomana emprar un sac i robes adequats a aquesta circumstància, ja que l’espai no es troba climatitzat.

Preu i reserva de la pernoctació

La pernoctació serà gratuïta, encara que per fer la reserva s’haurà de contractar l’extra corresponent, a manera de dipòsit, l’import del qual serà retornat en finalitzar la prova, sempre que s’hagi fet ús del servei de pernoctació.

Disponbilitat de l’espai de pernoctació

La disponibilitat de l’espai de pernoctació és limitada, i serà atorgada per ordre de sol·licitud.

Normes a tenir en compte

  • En aquest espai no es podrà menjar.
  • No es podrà entrar amb calçat brut -hi haurà un espai habilitat a l’entrada per a poder deixar-lo- ni dur a terme cap activitat que pugui malmetre el pis.
  • A les 22:00 s’apagaran els llums i s’haurà de fer absolut silenci.
  • A més, s’hauran de respectar les normes generals d’ús de la instal·lació.

Allotjament a l’Hostal Jeni


L’Hostal Jeni és l’únic allotjament disponible as Mercadal en les dates de la cursa. Ideal per aquells que vulguin descansar còmodament després de les dures etapes.

La reserva es pot fer en el moment de realitzar la inscripció, o bé més endavant des de l’espai El meu equip. En qualsevol cas, la capacitat de l’hostal és limitada, per la qual cosa es recomana reservar-lo quan abans millor.