Transport i extres

L’organització de l’Epic Camí de Cavalls 360º posa a disposició dels participants el transport i els serveis extres necessaris per poder fer la prova.

Tots els extres es podran contractar en el moment de fer la inscripció, o bé més endavant des de l’espai privat La meva inscripció fins al 13 d’octubre. De totes maneres, tingueu en compte que alguns dels serveis estan subjectes a disponibilitat, pel que es recomana contractar-los com més aviat millor.

Pel que fa al PREU dels diferents serveis, es pot consultar a través del formulari d’inscripció o bé des de La meva inscripció.

Transfers a final o inici de les etapes

Depenent de les modalitats, seran necessaris els següents trasllats:

 • TrailRun Epic 360º:
  · Final de les etapes 1a i 2a: trasllats des de Fornells fins a l’hotel Gran Sagitario de Santandria.
  · Inici de l’etapa 2a: trasllat des de l’hotel Gran Sagitario de Santandria fins a Ciutadella.
  · Inici de l’etapa 3a: trasllat des de l’hotel Gran Sagitario de Santandria fins a Cala en Porter.
 • MountainBike Epic 360º:
  · Final de les etapes 1a i 2a: trasllats des de Fornells fins a l’hotel Gran Sagitario de Santandria.
  · Inici de l’etapa 3a: trasllat des de l’hotel Gran Sagitario de Santandria fins a Cala en Porter.
 • Experience 360º:
  · Inici de l’etapa 1a: trasllat des de l’hotel Artiem Capri de Maó fins as Grau.
  · Inici de l’etapa 2a: trasllat des de l’hotel Gran Sagitario de Santandria fins al Pilar.
  · Final de les etapes 1a i 2a: trasllats des de Fornells fins a l’hotel Gran Sagitario de Santandria.
  · Inici de l’etapa 3a: trasllat des de l’hotel Gran Sagitario de Santandria fins a Sant Tomàs.

No es realizaran aturades en el trajecte ni hi haurà trasllats des de cap altre punt de l’illa.

Trasllat de bicis entre etapes

Els participants que ho desitgin poden contractar en el moment de la inscripció el servei de trasllat de la bici des d’aquests punts:

 • Des de Fornells (final de la 1a etapa) fins a l’hotel Sagitario (Santandria).
 • Des de Fornells (final de la 2a etapa) fins a Cala en Porter (inici de la 3a etapa).

Com anar de l’aeroport a l’hotel Artiem Capri

Els participants es poden desplaçar pel seu compte i amb tota facilitat des de l’aeroport fins a l’hotel Artiem Capri de Maó per un d’aquests dos mitjans:

 • Taxi: trajecte d’uns 10 minuts amb un cost aproximat d’uns 17 €.
 • Bus: trajecte d’uns 10 minuts, freqüència de pas de 30 minuts i preu de 2,75 € el bitllet. L’estació de busos de Maó es troba a només 350 m de l’hotel Artiem Capri. Podeu consultar la ruta i els horaris aquí.

Transfers d’aeroport el 7 de novembre

Es realitzaran durant el diumenge 7 de novembre (amb parada a l’hotel Artiem Capri de Maó si es demana al conductor). Els horaris i la freqüència dels trasllats es fixaran en funció de l’horari de sortida dels vols, sempre que en una franja horària determinada hi hagi un mínim de 8 persones que hagin contractat el servei. Si no hi ha un mínim de 8 persones, es comunicarà amb antelació i s’oferirà la possibilitat de recuperar l’import corresponent. Els transfers dels acompanyants hauran de ser contractats per separat, un cop feta la inscripció, enviant un correu electrònic a epic@camidecavalls360.com abans del 13 d’octubre.

Els participants que desitgin carregar la bici a l’autobús hauran de sol·licitar-ho per email (epic@camidecavalls360.com) el 13 de octubre com a tard.

Trasllat de bicis des de / fins a l’aeroport

Els participants que viatgin amb la bici dins l’avió poden contractar el trasllat de la bici des de l’aeroport a l’hotel Artiem Capri a l’arribada el 4 de novembre. Els participants s’hauran de desplaçar fins a l’Artiem Capri amb taxi o bus.

Aquells que tenguin el vol de tornada el 7 de novembre, o bé que hagin reservat l’hotel Artiem Capri per aquella nit, podran traslladar de forma gratuïta la bici en el bus sempre i quan ho comuniquin com a tard el 13 d’octubre i hagin contractat prèviament aquest trasllat.

Per anar de l’hotel Artiem Capri a l’aeroport el dia 8 també es podrà contractar l’extra de trasllat de bici fins a l’aeroport. Els participants s’hauran de desplaçar fins a l’aeroport amb taxi o bus.

Esmorzar i sopar

Estan inclosos en la reserva dels allotjaments oficials (Gran Sagitario i Artiem Capri). Són tipus bufet i inclouen producte local i adaptat a les necessitats nutricionals dels participants.

Assistència mecànica

Servei d’assistència mecànica de bicis disponible per a tots els participants al final de la primera i de la segona etapa. El preu del servei dependrà de l’assistència requerida. El servei no inclou el possible cost de recanvis.

Servei de fisioteràpia i podologia

El servei estarà disponible a final de les tres etapes, i no es garanteix la disponibilitat del servei per als que no el contractin abans del 13 d’octubre. Els participants que l’hagin contractat prèviament tindran preferència d’espera. Els participants que no l’hagin contractat prèviament hauran d’abonar 17 € per dia.

Viatjar amb la bici

Els participants de la modalitat MountainBike Epic 360º que viatgin a Menorca tenen diverses opcions per a traslladar la bici a l’illa:

 • Viatjar en vaixell. Els que viatgin en vaixell ho tindran molt fàcil, ja que no s’acostuma a cobrar cap recàrrec per viatjar amb bici i no és necessari desmuntar-la per entrar-la a la bodega del vaixell.
 • Lloguer de bicis. Encara que en una cursa d’aquestes característiques la millor opció és anar amb la pròpia bici, el lloguer és sens dubte l’opció més senzilla per als que no viatgin en vaixell. L’opció recomanada és la botiga Tot Velo.
 • Viatjar en avió. Cada companyia té les seves condicions especials per a viatjar amb bici, encara que generalment obliguen a desmuntar i embalar la bici, a més de cobrar un recàrrec per poder-la facturar a l’avió (variable segons la companyia de què es tracti).
 • Enviament de la bici. Els participants que s’allotgin a l’hotel Artiem Capri també tenen l’opció d’enviar la seva bici per missatgeria a l’hotel.

Lloguer de cotxe amb Autos Menorca: 12% de descompte

Tant per als acompanyants com si teniu previst passar uns dies extres a Menorca abans o després de la cursa, us serà molt útil disposar d’un vehicle per moure-us amb llibertat per l’illa. Llogueu amb l’empresa local Autos Menorca a través d’aquest enllaç i tindreu un 12% de descompte per ser participants de Camí de Cavalls 360º.

Llicència federativa per a la modalitat MountainBike Epic 360º

Tots els participants de la modalitat MountainBike estan obligats a disposar de la llicència federativa oportuna.

Si no se’n disposa, s’haurà de contractar la llicència de tres dies al fer la inscripció. Els participants estrangers que disposin de llicència hauran de presentar com a tard el 13 d’octubre un certificat de la seva federació que indiqui que la cursa està coberta per la seva llicència.