MountainBike Epic 360º

Les inscripcions es podran formalitzar fins al 8 de febrer de 2018, sempre i quan no s’hagi arribat al límit de participants previst en el reglament. La inscripció només es considerarà vàlida quan s’hagi efectuat el pagament corresponent, s’hagin comprovat les dades dels dos membres de l’equip i el compliment de totes les condicions indicades en el reglament.

En cas d’anul·lació, es podrà recuperar el 80% si es produeix com a tard el 31 de desembre, o bé el 50% de si és entre l’1 de gener i el 8 de febrer. A partir de 9 de febrer es pedrà el total de l’import abonat. En el cas que l’anul·lació afecti només a un dels membres de l’equip, la plaça vacant quedarà reservada fins al 8 de febrer perquè una altra persona es pugui inscriure en el mateix equip. Aquesta política de cancel·lació s’aplicarà estrictament.

L’Assegurança d’anul·lació s’ha de sol·licitar per email a [email protected] en un termini màxim de 24 hores després de completar la inscripció. L’assegurança permet recuperar l’import íntegre de la inscripció -excepte un cost de gestió de 30 € per participant- en cas d’anul·lar per una causa justificada fins al dia abans de l’inici de la cursa.

Les persones que vulguin fer una inscripció individual provisional (pendent de completar el company d’equip), ho han de sol·licitar per correu electrònic a [email protected] L’apartat Companys us pot ajudar a trobar un company d’equip d’acord amb les vostres característiques.

Equip 1

Reinicia les dades del formulari
Inscripció 239.00 € per persona

Inclòs

Dret de participació
Race book
Mallot commemoratiu
Assistència mèdica
Punts d'avituallament
Bike park
Punt de neteja de bici a final d'etapa
Tres nits de pernoctació -1, 2 i 3 de març- en poliesportiu (s'ha de reservar afegint l'extra corresponent)

Informació de l'equip

Informació de l'equip

Participant 1 2

Participant 2 3

Participant 1
MountainBike Epic 360º -
Subtotal
Participant 2
MountainBike Epic 360º -
Subtotal
Total

Enviant aquest formulari acceptes l'Avís legal.